cursuri

Curs Reiki Iași, Decembrie 2023

În perioada 9 Decembrie (9 AM – 5 PM) – 10 Decembrie 2023 (9 AM – 5 PM), la Iași, se va ține Cursul de Gendai Reiki Gradul I (Ce se învață?).

Dacă ești din Iași sau din orice județ învecinat și vrei să descoperi Reiki-ul acum o poți face ușor accesând acest link de înscriere.

Training-ul va fi susținut de maestrul Gendai Reiki Alex Gheorghiu și ține 2 zile, aproximativ 16 ore, timp în care veți învăța despre Reiki pornind de la zero.

Prima zi va fi un pic mai teoretică, veți învăța despre ce este, cum a început să fie folosit și ce puteți face cu Reiki.

În a doua zi vom face inițierile / acordajele și veți începe practica (auto-tratament, tratamentul celorlalți, curățări, meditații, etc).

Uite ce spune o cursantă care a trecut prin experiență (sau aici ai mai multe mărturii) :

Cursul Reiki, nivel 1 a fost foarte interesant, o experiență extraordinară, care mi-a adus o stare de liniște, armonie și pace interioară, stare care a continuat și după inițiere.
Mulțumesc Maestre Alex!

Ica M., Curs Reiki Iași, 2022

Costul cursului este de 670 RON, va fi făcut în fizic și este în limita a numai 10 locuri.

Cei interesați  se pot înscrie accesând acest link de înscriere. Odată înscriși veți primi mai multe detalii (locație exactă, detalii plată, etc).