Nentatsu-ho

Ce reprezintă?

În Gendai, Nentatsu-ho reprezintă trimiterea unui mesaj folosind vibrația unui gând armonios care vine de la o conștiință care este înaltă și stabilă.

Folosirea acestei tehnici Gendai Reiki face posibilă transmiterea silențioasă (fără zgomot) a unui gând în subconștientul pacientului prin intermediul Reiki-ului care curge prin mâinile tale.

Mesajul poate fi ceva de genul „Este adevărat ca Universul te-a creeat ca o ființă perfectă. Pe măsură ce rezonanța ta cu Reiki este refăcută tu vei fi complet vindecat.” sau „Cu fiecare zi te simți mai bine.

Mesajul trebuie trimis cu încredere. A nu fi confundat cu vindecarea prin puterea intenției. Nentatsu-ho este folosit pentru a aduce focus-ul asupra scopului sesiunii de vindecare pentru ca să apară o vindecare efectivă și în siguranță.

Cum se practică?

Pune-ți mana dreaptă pe fruntea pacientului și fă Nentatsu-ho: transmite mesajul cu o minte curată (fără atașamente față de rezultat) și ai încredere în Reiki.

La ce se folosește?

Poți folosi această tehnică pentru tine sau alții. Are o largă arie de aplicabilitate. Poate crea o atitudine corectă față de vindecare, poate veni în ajutorul lui Seiheki Chiryo-ho (eliberarea de obiceiuri proaste) și Tanden Chiryo-ho (Gedoku-ho, detoxificare).

Poți de asemenea să faci Nentatsu cu Gokai (transmite cele 5 principii ale lui Usui Sensei către pacientul care este grav bolnav)