tehnica

La ce bun detox-ul?

Sunt unul din acei „binecuvântați” cu o sensibilitate mare la conservanții și aromele din mâncare. Dacă mănânc așa ceva imediat încep să mă simt rău, de la greață, la dureri de cap, vărsături sau dureri de burtă.

Ieri eram pe fugă și am plecat de acasă nemâncat și am decis să îmi cumpăr niște miez de nucă, zicând ca e un produs cât de cât natural.

Din păcate, la câteva minute am început să simt o presiune pe creier și mai târziu s-a declanșat o migrenă.

Am continuat restul zilei cu ce aveam de făcut dar migrena persista.

Ajuns seara am decis sa îmi fac un „detox”, din Gendai Reiki . Cum tehnica durează în jur de 20 minute și eu eram deja în minutul 15 și nu simțisem nici o schimbare am decis, frustrat, să termin exercițiul.

Ce este detox-ul?

Pe scurt Detox-ul sau Tanden Chiryo-ho este o tehnică specifică Gendai Reiki (de la nivelul 2) prin care se elimină din corp toxinele. Aceste toxine pot fi de la substanțe otrăvitoare la conservanți, substanțe produse de paraziții care mor pană la anumiți compuși din medicamente (gen excipienți) care pot fi dăunători unei persoane.

Am încheiat tehnica, m-am ridicat (dezamăgit că nu a funcționat), am făcut 10 pași și apoi am simțit o senzație urgentă de a urina. Abia am ajuns la baie.

După aceasta, în aproximativ 10 minute durerea de cap a început să se diminueze până a rămas doar o senzație vagă.

Atunci am înțeles ca toxinele au fost eliminate prin urină.

1-0 pentru Gendai.