povestiri

Reiki si entorsa de glezna

Eram acasă și mă jucam cu baiatul meu. Ne fugăream pe scări. O idee nu prea isteață dar, fiind prins în acțiune i-am dat înainte.

La un moment dat eram cel ”fugărit” așa încât am decis că de ce să mai cobor atâtea trepte, nu e mai bine să le sar ? …și cu cât mai multe cu atât mai bine, nu?

Zis și făcut. Sar ultimele 4 trepte și în zbor mă gândesc că dacă tot trebuie să o cotesc la dreapta de ce nu le-aș face pe ambele în același timp? Buuun…prin urmare la aterizare în loc să țin piciorul drept îl pun oblic.

Ups! În acel moment am simțit o durere intensă, am relizat că nu pot călca și imediat m-am întins cât eram de mare pe jos. Baiatul vine la mine …dar de durere nici nu puteam vorbi.

De la bucătărie iese doamna mea, se uită la mine, realizează ce am pățit, se așează lângă mine, își face conexiunea Reiki și pune mâinile pe glezna mea.

Daca de la entorsă mă durea…în momentul în care a pus mâinile durerea s-a intensificat. Cred ca am stat cam 4-5 minute întins până durerea a început să dispară.

Sunt întrebat dacă e mai bine, eu zic că cred că da. Mă ridic cu mare grijă, cu frică să calc pe piciorul cu glezna scrântită. Încerc timid să pun piciorul în pămînt. Nu doare. Mă las un pic mai tare. Tot nu doare. Ma las cu totul. Nu doare. Fac, cu frică, un pas. Nu doare.

Șocat încep să pășesc și observ că nu mă doare nimic.

Da! Știu că există vindecări cu Reiki…dar asta a fost prea mult și pentru mine.

Mulți au să spună ”Probabil că nu ai avut nimic de prima dată” dar doar eu știu ce am simțit când zăceam întins pe jos si cu durere la gleznă. De fapt nici eu nu aș crede dacă nu aș fi simțit acea durere care m-a făcut să nu pot ”îngropa” evenimentul sub îndoieli sau uitare.

Deci…nu săriți pe scări decât dacă aveți practicanți Reiki pe lângă voi. 🙂