povestiri

Reiki si vătraiul

Era în vacanța mare și bunicii l-au luat pe băiatul meu cu ei într-o excursie pentru a ne permite să ajungem pâna la Galați cu niște treabă. Au decis să meargă la munte la niște prieteni pe care nu-i mai văzuseră de mult timp.

Noi am plecat din oraș, ne-am rezolvat treaba și cam pe la vremea apusului, ne întorceam spre casă. Eu conduceam iar a mea doamnă era copilot. Lăsasem Vasluiul în spate de ceva timp și ne apropiam de codrii ”Iașului”. La un moment dat sună telefonul, raspunde ea – erau bunicii.

Discută un pic la telefon și dupa câteva secunde se întoarce către mine și-mi spune: ”Baiatul s-a fript la mână. Au facut un foc de tabără și el, din greșeală, a pus mâna pe vătraiul încins !”

Discutăm cu bunicii și aflăm că de unde erau ei până la cel mai apropiat spital erau zeci de kilometri, era seara târziu,drumurile din zonă erau drumuri de munte iar baiatul era în dureri mari și nu îl puteau trata pentru că era foarte agitat.

În acel moment doamna mea, se întoarce către mine și-mi spune : ”Alex, conduc eu, tu fă-i Reiki!”.

Acum, pentru cei care nu știu, tratamente Reiki se pot face și la distanță – abilitate care se capătă în mod oficial la Gradul 2 de Reiki.

Le spunem bunicilor să ne dea 10 min și o să-i resunăm noi. Trec în dreapta și mă apuc să trimit Reiki către băiat.

Dupa 10 min sunăm la bunici să vedem ce face baiatul…ca să aflăm că se liniștise subit și apoi își ”luase somn” imediat ce închisesem conversația anterioară. Așa au putut să îi trateze rana; în timp ce dormea.

A dormit până a doua zi dimineața iar când s-a trezit durerea era comparabilă cu a unei arsuri obișnuite.

Coincidență ? Parcă ar fi prea mare, nu? 🙂

Din nou, am fost uimit de simplitatea și eficacitatea cu care Reiki a acționat în cazul lui.